«Студентські перегони»

Дата: 17-04-2018, 12:11 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 16 квітня у Тернопільському національному економічному університеті було започатковано молодіжний проект – інтелектуально-розважальні ігри «Студентські перегони». Перші змагання було приурочено Всесвітньому дню голосу, який щорічно відзначають у багатьох країнах саме цього дня.
                      
До участі в «Студентських перегонах» організатори заходу – працівники відділу гуманітарної освіти та виховання – запросили команди всіх факультетів та інститутів ТНЕУ. Кожна команда складалась із п’яти учасників. У першій грі молодь відкрила для себе цікаві факти про феномен людського голосу, у двох наступних гравці спробували спілкуватися за допомогою жестів та малюнків. Заключна супер-гра виявила, наскільки важливо вміти висловлюватися чітко, точно та швидко. Всі учасники змагання по-новому оцінили можливість володіти таким унікальним явищем як голос.
 
За підсумками гри першість здобула команда юридичного факультету, друге місце – в команди факультету фінансів, третє – в команди факультету обліку й аудиту.
 
Переможці отримали оригінальні подарунки від організаторів заходу – картки поповнення мобільного рахунку, аби мати можливість сповна використовувати можливості свого голосу, спілкуючись із друзями та рідними.
 
Вітаємо всіх учасників та переможців і запрошуємо до участі в «Студентських перегонах» наступного разу!