» » Студенти ФКІТ - переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Студенти ФКІТ - переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Дата: 17-04-2018, 16:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вітаємо студентів факультету комп'ютерних інформаційних технологій Віталія Смаля та Вадима Забчука, які здобули диплом І ступеня у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із напряму підготовки «Інформатика і кібернетика», що відбувся 12-13 квітня 2018 р. у Вінницькому національному технічному університеті. Науковий керівник роботи: завідувач кафедри комп'ютерних наук, к.т.н., доцент Пукас А.В.
 
Наукова робота «Програмна система для консолідації медичних даних про обстеження пацієнтів на основі технології Blockchain» присвячена розв’язуванню одної із актуальних проблем сучасної медичної реформи в Україні, а саме: захисту персональних даних пацієнтів та їх консолідації. Студенти представили математичне та програмне забезпечення, яке вирішує дану проблему на основі технології Blockchain. Робота отримала найвищі оцінки у всіх членів журі.
 
Вітаємо Віталія Смаля та Вадима Забчука з таким досягненням, бажаємо їм подальших наукових перемог, а також успіхів у пошуку потенційних інвесторів для впровадження науково-прикладної розробки.