» » СТУДЕНТІВ ОБ’ЄДНАЛА ОЛІМПІАДА!

СТУДЕНТІВ ОБ’ЄДНАЛА ОЛІМПІАДА!

Дата: 23-04-2012, 14:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» відбувся у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана протягом 18-20 квітня 2012 року.

Учасниками олімпіади стали 130 переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із різних міст України, зокрема із Києва, Дніпропетровська, Ірпеня, Одеси, Харкова, Львова, Тернополя, Донецька, Хмельницького, Вінниці, Кривого Рогу та інших.

Олімпіада складалася з двох частин: виконання письмового завдання творчого характеру та тестових і практичних завдань розрахункового характеру із навчальних дисциплін «Фінанси», «Фінансовий ринок», «Страхування» і «Фінанси підприємств». Загалом атмосфера під час виконання завдань була творчою та дружньою, що дало змогу учасникам показати належний рівень знань.

Для відпочинку після напруженої розумової праці учасників олімпіади запросили на спеціально влаштовану для них вечірку. Також потішила студентів захоплююча екскурсія у Музей історії КНЕУ, де вони дізнались більше про історію цього навчального закладу.

Окрім цього, студенти отримали позитивні враження від чудового Києва – міста розкішних храмів, величних площ, мальовничих вуличок. Найбільше їм запам’ятався Хрещатик, Андріївський узвіз та Андріївська церква, Майдан Незалежності, Оперний театр і надзвичайної краси вид на Дніпро.

Тернопільський національний економічний університет на олімпіаді представляли студентки четвертого курсу факультету фінансів: Аксамитовська Юлія та Курило Оксана.

Курило Оксана, студентка групи Ф-44, повернулася в альма-матер із здобутим ІІІ місцем. 

Вітаємо Оксану та бажаємо наснаги у навчанні та подальших перемог!