» » У ТНЕУ відбулася Всеукраїнська олімпіада з менеджменту та географії

У ТНЕУ відбулася Всеукраїнська олімпіада з менеджменту та географії

Дата: 3-05-2018, 10:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №1587 від 21.12.2016 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбулася Всеукраїнська олімпіада ТНЕУ з географії і математики.
 
Олімпіада проходила у два тури:
1 тур – дистанційний – з 01.12.2017 по 20.04.2018 р.
2 тур – очний – 29.04.2018 р.
 
Детальна інформація про Олімпіаду була розміщена на офіційному сайті ТНЕУ за посиланням http://www.wunu.edu.ua/news/12450-u-tneu-vidbudetsia-vseukrainska-olimpiada-z-matematyky-ta-geografii.html і поширена між усіма загальноосвітніми школами Тернопільської області та в мережі Інтернет.
 
Для участі у першому турі подано 110 заявок від випускників шкіл Тернопільської області. Усі учасники були зареєстровані в системі дистанційного навчання ТНЕУ https://moodle.wunu.edu.ua/, де, за допомогою спеціального сервісу, вони пройшли тестування з географії і математики, відповідно до заявок.
 
За результатами дистанційного туру до участі в другому турі допущено 19 осіб, які набрали більше 75 балів під час он-лайн тестування.
 
Другий тур Олімпіади відбувся 29.04.2018 р. в аудиторії 1220 Тернопільського національного економічного університету. Упродовж тестування випускники шкіл продемонстрували високий рівень знань. Їх результати подано в додатку 1.
 
Відповідно до Положення про Всеукраїнську олімпіаду ТНЕУ учасникам, які набрали більше 90 % можливих балів, було нараховано від 10 до 20 додаткових балів до одного із предметів сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання (з географії або математики), які вони можуть використати під час вступу на спеціальність «Геодезія та землеустрій» в Тернопільському національному економічному університеті (детальна інформація в додатку 2).
 
За підсумками Олімпіади, усім переможцям було надіслано іменні сертифікати, що підтверджують їхній рівень знань і можливість використати отримані додаткові бали при вступі до ТНЕУ.
 
Додаток 1. Відомість
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 2. Наказ МОН про затвердження Положення про Всеукраїнські олімпіади
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 3. Програма олімпіади з географії
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 4. Програма олімпіади з математики
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 5. Критерії оцінювання та нарахування балів у І (дистанційному) турі
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 6. Критерії оцінювання та нарахування балів у ІІ (очному) турі
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток 7. Критерії нарахування додаткових балів до одного з предметів сертифікату ЗНО
Завантажити Переглянути онлайн