» » Розширюємо географію надання освітніх послуг

Розширюємо географію надання освітніх послуг

Дата: 8-05-2018, 09:55 | Автор:

На сьогоднішній день в ТНЕУ навчаються іноземні студенти з більш ніж 20 країн Африканського континенту. Великий інтерес до здобуття освіти в Україні не дивує, адже іноземних студентів приваблює відносно низька вартість навчання, проживання та хороша репутація закладу вищої освіти. Цьогоріч  на підготовче відділення для іноземних громадян ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ вступив слухач родом з китайської провінції Сичуань.
  Венг Джінгкаі навчається у групі з іноземними слухачами з Бангладешу, Сьєрра-Леоне, Замбії та інших країн.  За період навчання слухач показав себе дуже дисциплінованим та старанним, хоч і важко вдається йому вивчення мови. Окрім іноземної мови слухачі вивчають основи економіки, країнознавство, економічну та соціальну географію та інші дисципліни. Після закінчення навчання на підготовчому відділенні Венг Джінгкаі, як і інші слухачі, планує стати нашим студентом, адже йому дуже подобається навчатися та проживати в Тернополі. 
  Для ТНЕУ розширення ринку надання освітніх послуг є стратегічним орієнтиром міжнародної діяльності. Автономія університету спонукає до пошуку нових джерел фінансових надходжень та до формування системи підготовки фахівців з урахуванням вимог світового ринку праці до якості освіти та напрямів підготовки фахівців.
 
Фотозвіт: