» » «Огляд моделей і методів для прийняття рішень»

«Огляд моделей і методів для прийняття рішень»

Дата: 16-05-2018, 16:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями у Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбувся круглий стіл за участю студентів І курсу та професорсько-викладацького колективу на тему: «Огляд моделей і методів для прийняття рішень». Захід організовано під керівництвом доцентів кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Семчишин Л. М та Павелчак-Данилюк О. Б.
                          
Питання математичного моделювання економічних процесів є дуже актуальним на сьогоднішній день. Тому в цьому контексті однією із важливих ланок підготовки майбутнього економіста є уміння володіти математичним апаратом і застосовувати його у своїй діяльності.

Під час засідання учасники обговорювали такі питання:
– Аналіз моделей і методів прийняття рішень.
– Математичні моделі і методи прийняття рішень.
– Застосування математичних моделей і методів в практиці управління.
– Використання квестів у навчальному процесі.

Активними учасниками круглого столу були студенти групи ФМС-11: Підгородецький Олександр, Стецюк Назар, Олексишин Андрій, Гащиць Арсен, Плітонов Назар, Дригуш Андрій.

Весь перелік питань став актуальним для обговорень, в ході чого зав’язалась жвава дискусія між слухачами і доповідачами.

За підсумками круглого столу опрацьовано шляхи вирішення виявлених проблемних питань та пропозиції щодо підвищення ефективності їх використання, а також впровадження в подальшу навчальну діяльність.