» » Студенти-фінансисти розпочали відзначати День факультету

Студенти-фінансисти розпочали відзначати День факультету

Дата: 30-05-2018, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 День народження – особлива подія, сповнена тими барвами, емоціями і переживаннями, які не властиві іншим, навіть найрадіснішим, моментам у житті. Саме 29 травня розпочав святкування свого дня народження факультет фінансів ТНЕУ. Це особливе свято, яке об’єднує в одне ціле, одну велику родину викладачів, студентів, співробітників університету.  Перший день святкової програми на факультеті фінансів був наповнений творчими ідеями, веселими посмішками та чудовим настроєм. Саме це відчули учасники  гри «Інтелектуальне казино», під час якої студенти і викладачі мали нагоду проявити свій інтелект, інтуїцію та випробувати себе на удачу.
 
Учасники гри вчилися діяти самостійно, пропонували різні гіпотези при вирішенні поставлених завдань, розвивали вміння відстоювати свою точку зору та аналізувати. За підсумками гри переможницею стала студентка І курсу Бутенко Вікторія (група ФМС-12), яку відзначили грамотою і цінним подарунком. Колектив ФФ щиро вітає Вікторію та бажає ще багато перемог у кожному дні. Як глядачі, так і учасники отримали масу приємних емоцій від проведеної гри, почерпнули багато нової та корисної інформації для себе.
 
Втомлені виром шаленого дня всі поспішали на сімейний перегляд фільму під відкритим небом. Цю святкову атмосферу просто неможливо передати словами, це потрібно відчути: справжній командний дух та щира любов до факультету, яку доповнював теплий вечір та лагідний вітерець. Молодь і викладачі ФФ дуже раді, що і представники інших факультетів приєдналися до цікавого заходу, чим довели, що усі ми частина великої дружньої спільноти Тернопільського національного економічного університету.
 
Молодь висловлює подяку рідному факультету фінансів, адміністрації, усім, хто розділили з фінансистами їхнє свято. Студенти запевняють, що докладають максимум зусиль для того, аби вчитися  працювати згуртовано і власним прикладом підтверджувати: «ivi victoria, ubi сoncordia – там перемога, де злагода».
 
А сьогодні юнаки та дівчата запрошують усіх на не менш цікаві заходи, передбачені програмою відзначення Дня факультету фінансів!