» » Дні факультету фінансів тривають

Дні факультету фінансів тривають

Дата: 31-05-2018, 12:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Молодь ФФ продовжує відзначення Днів рідного факультету фінансів й пропонує до уваги усіх бажаючих підсумки другого дня.
                     
Саме у цей день відбулася презентація книги з фінансової грамотності для дітей «Сім`я Чапленків купує собаку Лакі». Учасниками зустрічі стати  надзвичайно позитивні маленькі хлопчики, які змусили усіх повернутися у дитинство, а також подарували такий заряд енергії, що жоден із присутніх просто не міг всидіти на місці, отож усі вирушили на пошуки пригод під час «FOREST QUEST», який організували у Кутківецькому лісі. Тут розпочалося найцікавіше! На студентів очікували непрості завдання, серед яких:
– розпалити вогонь за допомогою лупи;
– пройти естафету з перешкодами;
– змайструвати лук і стрілу з підручних матеріалів;
– знайти заховану символіку факультету в лісі.
 
Аби виконати усі завдання учасником слід було об`єднатися у команди, що фінансисти зробили з легкістю й пройшли усі перешкоди на своєму шляху.
 
Три найкращі команди викладачів і студентів продемонстрували, що таке згуртованість, впевненість та командний дух. Місця розподілилися таким чином: команда викладачів «Подорожники» –  1 місцe, команда студентів «Мацьопи» – 2 місцe, команда студентів «Діти природи» – 3 місцe.
 
Учасники отримали солодкі призи, щоб відновити витрачені сили.
 
Усі щасливі та сповнені позитивних емоцій поверталися додому після незабутньо проведеного часу, який запам’ятається надовго!
 
А вже сьогодні на студентів-фінансистів, викладачів і усіх гостей свята факультету  чекає ще один позитивний день, який обіцяє приємно здивувати!