» » Вітаємо факультет фінансів ТНЕУ з Днем народження!

Вітаємо факультет фінансів ТНЕУ з Днем народження!

Дата: 1-06-2018, 12:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Активні, творчі, наполегливі, талановиті й цілеспрямовані студенти-фінансисти відзначили День факультету. Святкові заходи тривали три дні! Активісти ФФ діляться своїми враженнями:
 
«Ось і промайнули три найкращі дні, присвячені відзначенню Дня народження найкращого факультету – факультету фінансів. Вони закарбувалися у пам`яті кожного із нас, адже це свято, якого немає у жодному календарі, але яке вже стало для нас родинним і найочікуванішим у кожному році.
 
Завершальний етап святкування був дуже насиченим.
Вранці на футбольному майданчику ТНЕУ було гучно, адже зібралася велика родина факультету фінансів. Вже традиційно на ФФ відбувся турнір з міні-футболу «Fiance Cup-2018» серед студентів усіх курсів та професорсько-викладацького колективу. У перервах між матчами сумувати було ніколи завдяки драйвовим танцям від наших першокурсників, а також цікавим розіграшам.
 
Фінальний поєдинок виявилася найзапеклішим. М’яч не затримувався довго на жодній частині поля – добре працювали й воротарі, і захист. Але врешті гра завершилася тріумфом викладачів.
 
За результатами турніру призові місця розподілилися таким чином:
І місце – команда професорсько-викладацького колективу;
ІІ місце – команда 3 курсу;
ІІІ місце – команда 4 курсу;
ІV місце – команда 5 курсу
V місце – команда 1 курсу;
VI місце – команда 2 курсу.
 
Також було обрано переможців у 3 номінаціях:
«Кращий гравець» – Шевчук Антон;
«Кращий бомбардир» – Шадюк Андрій;
«Кращий воротар» – Довгалюк Андрій.
 
Команди отримали грамоти, кубки та цінні подарунки. Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо Вам удачі, впевненості, наполегливості у підкоренні нових спортивних висот в ім`я процвітання нашого факультету.
 
Ввечері відбулася урочиста імпреза, яка об’єднала усіх на Майдані знань ТНЕУ. Пропустити таке  шоу було просто неможливо. На дійство завітав ректор університету професор Андрій Ігорович Крисоватий, який розповів про перші кроки становлення факультету і запевнив, що ми насправді навчаємося на найкращому факультеті, випускниками якого стати багато визначних людей. Ректор побажав кожному реалізувати себе в обраній професії, постійно удосконалювати свої вміння та обов’язково досягнути справжнього успіху.
 
Привітати факультетську спільноту і декан ФФ Кізима Андрій Ярославович та заступник декана Маршалок Тарас Ярославович, які побажали усім натхнення й сил розвивати наш факультет і надалі.
 
Веселі ведучі, душевні пісні та запальні танці – все те, що не давало всидіти не тільки кожному з присутніх на Майдані, а й студентам з гуртожитків, які захоплено милувалися дійством з балконів.
 
На завершення активісти подарували адміністрації факультету портрети, які упродовж трьох днів нашого святкування були розміщені у лаундж-зоні, де кожен бажаючий міг проявити свій талант художника і розфарбувати картини-портрети. Вийшло дуже цікаво – креативу у студентів-фінансистів точно вистачає.
 
Після завершення концертної програми студенти та викладачі ділилися враженнями, робили спільні фото на згадку про цей щасливий день. Урочиста частина продовжилася під час вечірки у нічному клубі «Alure». Саме там на студентів чекав сюрприз від адміністрації – відзначення грамотами студентів, які беруть активну участь у життєдіяльності факультету.»
 
Отож студенти, працівники й професорсько-викладацький колектив ФФ висловлюють щиру подяку усім, хто долучився до організації святкування 47-ї річниці від Дня створення факультету фінансів, а також тим, хто розділив це свято з фінансистами. Факультету фінансів зичимо процвітання, успіхів та подальших звершень!