» » Відбулося підсумкове засідання студентського наукового гуртка «Грошова парадигма»

Відбулося підсумкове засідання студентського наукового гуртка «Грошова парадигма»

Дата: 12-06-2018, 10:58 | Автор: студентка ФББ Марія Дідик

 11 червня 2018 р. відбулося останнє у цьому навчальному році засідання СНГ кафедри банківської справи «Грошова парадигма». На заході були присутні завідувач кафедри банківської справи, доктор економічних наук, професор Олександр Валерійович Дзюблюк, куратори: к.е.н., доцент Ольга Олегівна Іващук та к.е.н., доцент Олена Леонідівна Малахова, а також учасники студентського наукового гуртка.                                      
 
Розпочала захід із вступними словами голова гуртка Марія Дідик. Підсумувавши роботу, вона зазначила, що у 2017-2018 навчальному році гуртківці організували два наукових круглих столи та три семінари в рамках діяльності гуртка; круглий стіл, проведений спільно з колективом кафедри банківської справи та колегами «Банківським аналітиком», на тему: «Сучасні банківські кризи: причини, наслідки та шляхи подолання». Студенти взяли участь у Всеукраїнських наукових інтернет-конференціях «Банківська система України: стабілізація та драйвери зростання», «Актуальні питання функціонування фінансового ринку в умовах кризових явищ світової економіки», а також у конкурсі наукових робіт, де учасники гуртка здобули високі результати.
 
Олександр Валерійович Дзюблюк, д.е.н., професор, зазначив, що саме завдяки гуртку студенти можуть розвиватися всебічно, а також подякував усім учасникам за плідну працю. Усіх гуртківців було відзначено подяками за активну участь в організації діяльності студентського наукового гуртка кафедри банківської справи «Грошова парадигма». Марія Дідик висловила вдячність професорсько-викладацькому колективу кафедри банківської справи, учасникам гуртка та побажала усім приємного літнього відпочинку.