» » Брейн-ринг «Про фінанси знаємо усе»

Брейн-ринг «Про фінанси знаємо усе»

Дата: 13-06-2018, 16:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У динамічних умовах сьогодення економічна освіта займає чільне місце, тому постійно зростають вимоги до неї.  Підвищенню інтересу до навчання у студентів, покращенню якості засвоєння знань та розвитку творчого мислення сприяють інтерактивні методи та форми навчання, важливе місце серед яких посідає інтелектуальна гра.
 
Саме тому нещодавно викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія організували  брейн-ринг «Про фінанси знаємо усе» для студентів 2 курсу факультету фінансів. Креативність, швидкість реакції учасників команд, дотепність та логіку оцінювали члени експертного журі: д.е.н., проф. Кізима Т.О., к.е.н., доц. Гупаловська М.Б., к.е.н., доц. Лободіна З.М.
 
Студенти змагалися у чотирьох конкурсах: питання – відповіді, складання слів, ребуси і «чорний ящик», в результаті яких перемогла дружба. Завдання були цікавими й такими, що потребували ґрунтовного мислення і злагодженої роботи команди.
 
Зі слів учасників, гра їм надзвичайно сподобалася і вони в майбутньому з великою радістю взяли б участь у подібного роду заходах.