» » Підсумки діяльності студентського наукового гуртка «Учні Луки Пачолі»

Підсумки діяльності студентського наукового гуртка «Учні Луки Пачолі»

Дата: 14-06-2018, 12:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулося засідання студентського наукового гуртка «Учні Луки Пачолі» кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу факультету аграрної економіки і менеджменту. Модерувала засідання голова студентського наукового товариства Віра Лукіян.
            
Метою зустрічі є ознайомлення студентів з можливостями участі у студентських програмах навчання та стажування закордоном. Студенти, котрі  проходили стажування в таких країнах як Німеччина, Швейцарія і Данія розповіли про власний досвід. Усі студенти взяли активну участь в обговоренні та виявили особливу зацікавленість щодо можливості стати учасниками програми міжнародного обміну. З новітніми освітніми програмами і можливостями працевлаштування присутніх ознайомив студент Михайло Шевчук. 
 
Студентський науковий гурток «Учні Луки Пачолі» підсумував діяльності за 2017-2018 навчальний рік. Віра Лукіян подякувала членам студентського наукового гуртка «Учні Луки Пачолі» і професорсько-викладацькому колективу кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу за успішну проведену наукову роботу і побажала усім міцного здоров’я і затишного літнього відпочинку.