» » Днями відзначали Всеукраїнський день поля і саду

Днями відзначали Всеукраїнський день поля і саду

Дата: 19-06-2018, 15:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

15 червня представники факультету аграрної економіки та менеджменту разом з ректором ТНЕУ Андрієм Ігоровичем Крисоватим взяли участь у щорічному святкуванні Дня поля та саду, яке організувало одне із найуспішніших та найбільших підприємств Тернопільщини – ТзОВ «Бучачагрохлібпром». На свято завітали не лише провідні аграрії зі всієї України, а й  Прем’єр-міністр України В. Б. Гройсман.
 
У рамках заходу учасники  оглянули демонстраційні ділянки озимих та ярих культур, насіннєві ділянки з використанням технологій від іноземних компаній щодо захисту рослин, потужності саду та сортувальну лінію, а також сільськогосподарську техніку підприємства.
 
Ціллю зустрічі був обмін досвідом та розширення можливостей співпраці. Спілкуючись про труднощі і вектори подальшого розвитку галузі, можна на законодавчому рівні покращити умови праці сільгоспвиробників. «Саме завдяки спілкуванню з вами ми завершили ряд законопроектів, які сприяють розвитку сімейного фермерства в Україні. Я вважаю, що це революційний закон, який дозволить малим сімейним фермам заручитися підтримкою держави», – сказав народний депутат України Микола Люшняк.
 
Колектив факультету аграрної економіки і менеджменту висловлює щиру подяку організаторам та керівництву ТзОВ «Бучачагрохлібпром» за нагоду уже вкотре відвідати чудовий захід.