» » Відбулося розширене засідання кафедри менеджменту біоресурсів та природокористування

Відбулося розширене засідання кафедри менеджменту біоресурсів та природокористування

Дата: 19-06-2018, 15:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

15 червня на факультеті аграрної економіки і менеджменту відбулося розширене засідання кафедри менеджменту біоресурсів та природокористування, під час якого присутні заслухали дисертаційні роботи Малевича Н. Ю. на тему: «Інноваційно-інвестиційні засади забезпечення розвитку екобезпечного землеробства» та Свинтух М. Б. на тему: «Організаційно-економічний механізм раціонального використання лісових ресурсів».
                                  
До участі у розширеному засіданні кафедри були залучені фахівці із Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за спеціальністю 08.00.06 – економіка природокористування та охорона навколишнього середовища, а саме:
 
завідувач кафедри аналітичної економіки та природокористування, доктор економічних наук, професор Стрішенець Олена Миколаївна,
завідувач кафедри менеджменту, доктор економічних наук, професор Черчик Лариса Миколаївна,
завідувач кафедри обліку і аудиту доктор економічних наук, Шворак Анатолій Максимович,
докторант кафедри аналітичної економіки та природокористування Павлов Костянтин Володимирович.
 
Також були присутні доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Бринзя Зіновій Федорович та докторант ННЦ «Інституту аграрної економіки», кандидат економічних наук, старший науковий співробітник Сидорук Борис Орестович.
 
Колектив кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування вітає здобувачів із успішними доповідями і висловлює подяку колегам-науковцям із Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.