» » Вітаємо студентів-спортсменів ТНЕУ!

Вітаємо студентів-спортсменів ТНЕУ!

Дата: 27-06-2018, 11:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

15-16 червня в Конча-Заспі відбулися Всеукраїнські змагання з метань «Пам'яті ЗТУ Смєлаша Л.Й. та Кончіца А.Л.». У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів різних вікових груп. У метанні молоту серед жінок студентка факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ, член збірної команди Тернопільської області вперше виконала норматив Майстра спорту України, показавши при цьому особистий результат – 60 м. 23 см.

21-23 червня в м. Кропивницький відбулися змагання з легкої атлетики серед юніорів. Це був заключний етап відбору на участь в Чемпіонаті Світу. В змагання взяли участь студенти ТНЕУ, які боролися у секторах та на доріжках. У результаті студент-третьокурсних Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ Василь Макух, підтвердивши статус найшвидшого спринтера на 100 м., виборов ліцензію на участь в Чемпіонаті Світу.

Михайло Гаврилюк, студент 1-го курсу Коледжу ТНЕУ, в метанні молоту також підтвердив норматив для участі в Чемпіонаті Світу.

Ще один студент коледжу (2-й курс) Палій Павло підтвердив норматив в метанні спису та виборов ліцензію на участь в Чемпіонаті Світу з легкої атлетики.

Отож студенти Тернопільського національного економічного університету у складі збірної команди України захищатимуть честь нашої держави на Чемпіонаті світу 10-15 липня у м. Тампере (Фінляндія).

Бажаємо нашим студентам вдалих виступів та високих результатів!