» » Відбувся ІІІ Міжнародний форум аграрних інновацій «Нове зернятко-2018»

Відбувся ІІІ Міжнародний форум аграрних інновацій «Нове зернятко-2018»

Дата: 3-07-2018, 12:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Студентська молодь і викладачі  факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ долучилися до участі у ІІІ Міжнародному форумі аграрних інновацій «Нове зернятко-2018», який проходив у селі Настасів з ініціативи аграрного гіганта «Агропродсервіс».
                   
Ціль форуму – представлення аграрних інновації. Тому, фермери з різних регіонів країни мали нагоду обмінятися досвідом, презентувати свою продукцію та налагодити контакти з потенційними клієнтами. Крім виставкової частини на території заходу був і польовий конференц-зал, де експерти розповідали про інновації у сільському господарстві.
 
Лідер Аграрної партії Віталій Скоцик також відвідав форум, поділився своїми думками про те, як має розвиватися фермерський рух в Україні і який: «Я думаю, що аграрне виробництво в Україні ніколи не буде на сто відсотків повторювати, наприклад, польську чи південноамериканську структуру. У нас своя система та своє господарювання. Оптимальна організація праці на селі, на мою думку, має бути подібною на колгоспну: 1,5-3 тисячі гектарів землі, які розташовані навколо одного або декількох сіл. Разом з тим, потрібно напрацювати хорошу систему підтримки людям, які працюють на невеликих ділянках».
 
Колектив факультету аграрної економіки і менеджменту висловлює щиру подяку генеральному директору «Агропродсервісу» Івану Чайківському за можливість відвідати такий захід.