» » Випускникам ННІІМЕВ вручили дипломи бакалаврів

Випускникам ННІІМЕВ вручили дипломи бакалаврів

Дата: 6-07-2018, 16:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

6 липня 2018 року у Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету відбулася знакова подія для усього інституту, а саме урочиста церемонія вручення дипломів студентам-випускникам ОС «бакалавр», які повністю виконали навчальний план підготовки бакалаврів, успішно пройшли державну атестацію та здобули вищу освіту.

Сьогодні 213 наших випускників отримали дипломи, а ще зовсім недавно юні першокурсники прийшли в університет, а вже позаду роки навчання, напружена пора іспитів, і ось відбувся день вручення дипломів бакалавра, до якого, як по східцях, довелося підійматися нашим випускникам. Серед усіх випускників інституту свої дипломи отримали і 26 іноземних студентів, а кращі випускники інституту отримали дипломи з відзнакою.

З початком нового етапу в житті випускників прийшли привітати: ректор Крисоватий Андрій Ігорович, директор інституту Таранов Ігор Михайлович, проректор з науково-педагогічної роботи Десятнюк Оксана Миронівна, адміністрація університету, завідувачі випускових кафедр, викладачі, друзі та рідні випускників, які побажали їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів.

Щирі слова вітань з нагоди успішного завершення навчання та вручення дипломів надходили на адресу випускників від їхніх колег, одногрупників та батьків. Незабутності урочистості надали музичні привітання у виконанні самих випускників, несподіванкою свята стало освідчення в коханні своїй наречені студента-випускника інституту. На знак серйозності намірів Касуба Чілеше одяг на палець коханої коштовну каблучку.

Ми гордимося своїми випускниками та бажаємо вам, дорогі випускники, упевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети.