» » «Формування розуміння сутності та концептуальних підходів державної політики у сфері державного фінансового контролю»

«Формування розуміння сутності та концептуальних підходів державної політики у сфері державного фінансового контролю»

Дата: 24-07-2018, 17:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

20 липня 2018 р. в Державній аудиторській службі України відбувся круглий стіл «Формування розуміння сутності та концептуальних підходів державної політики у сфері державного фінансового контролю», де фахово та професійно обговорено нагальні потреби розвитку державного фінансового контролю в Україні.
До дискусії на круглому столі долучилися керівні кадри Держаудитслужби, що провадять нормативно-методологічне забезпечення процесу державного фінансового контролю та представники наукової спільноти.
У роботі науковців круглого столу взяв участь докторант кафедри податків та фіскальної політики – Олександр Шашкевич. Окрім Тернопільського національного економічного університету до наукової дискусії долучилися науковці Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Київського національного торговельно-економічного університету та Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.
Керівництво Держаудитслужби України висловило щиру вдячність за плідну співпрацю та професійну взаємодію, що дасть змогу шляхом поєднання теоретичних та практичних засад вдосконалити державний фінансовий контроль в Україні!