» » Запрошуємо науковців приєднатися до ініціативної групи з впровадження Цілей сталого розвитку 2016-2030

Запрошуємо науковців приєднатися до ініціативної групи з впровадження Цілей сталого розвитку 2016-2030

Дата: 12-09-2018, 16:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У вересні 2015 року в рамках 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку відбувся Саміт ООН для прийняття Порядку денного в галузі розвитку на період після 2015 року. Саміт розглядається світовою спільнотою як подія історичного значення. Проблематика Саміту охоплювала всі аспекти соціально-економічного розвитку, конкурентоспроможності країн, екологічної та енергетичної безпеки, глобального партнерства для розвитку, а обсяг ґрунтовної підготовчої роботи не мав прецедентів в історії.  

                                          

Після набуття чинності Програми в Україні також розпочалася робота зі  встановлення Цілей сталого розвитку на 2016-2030 роки, відповідних завдань та показників для моніторингу досягнення цілей. 

 

Запрошуємо  приєднатися до складу ініціативної групи для участі у спільному університетському проекті представників факультетів, осіб, які цікавляться  однією із 17 Цілей сталого розвитку чи кожною зокрема, тих чиї наукові здобутки стануть основою та орієнтиром у спільній діяльності та хто має ідеї і прагнення до практичної реалізації Цілей.


Проект реалізовується у рамках Всесвітньої інформаційної кампанії по приєднанню до програми ООН з цілей сталого розвитку (2016–2030 р.)

 

За необхідною інформацією для подальшої спільної діяльності звертайтеся у Відділ міжнародних зв'язків ТНЕУ (к. 1308).