» » Учасники гуртка «Фінансовий простір» окреслили напрями роботи на новий навчальний рік

Учасники гуртка «Фінансовий простір» окреслили напрями роботи на новий навчальний рік

Дата: 28-09-2018, 10:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Розвиток та поглиблення наукових досліджень студентів є одним з пріоритетних завдань кафедри фінансів ім. С. І. Юрія. Саме тому науковий гурток «Фінансовий простір» завжди відкритий до нових креативних наукових студентських ідей», – розпочала перше у 2018-2019 н.р. засідання студентського наукового гуртка його керівник М. Б. Гупаловська. Зустріч відбулася 26 вересня 2018 р.  

 

Гуртківці обговорили тематику та терміни проведення наукових заходів упродовж навчального року.

 

Доцент Савчук С. В. відзначила: «Важливо акцентувати увагу студентів на посиленні роботи зі школярами  випускних класів щодо  популяризації спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Такі заходи доцільно проводити у формі тренінгів, дискусій, екскурсій до університету тощо». Студенти підтримали таку пропозицію і запропонували свої ідеї стосовно її реалізації.

 

Доцент Дем’янюк А. В. наголосила на важливості участі студентів у роботі конференцій, зокрема міжнародних, та представила інформацію про III Міжнародну науково-практичну конференцію «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність», що відбудеться 27-30  листопада 2018 р. в м. Новий Сонч, Республіка Польща.

 

На завершення учасники гуртка «Фінансовий простір» побажали один одному успіхів та нових наукових звершень!