» » Запрошуємо до участі у Технічному колоквіумі з кібербезпеки

Запрошуємо до участі у Технічному колоквіумі з кібербезпеки

Дата: 1-10-2018, 11:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Четвертий щорічний технічний колоквіум із кібербезпеки для країн, що розвиваються, є однією з перших подібних конференцій у сфері міжнародного розвитку. Конференція, що  відбудеться за підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Forum of Incident Response Teams (FIRST), дасть можливість долучитися до відкритого діалогу тим, хто приймає рішення, законотворцям, технічним спеціалістам, що працюють у державному секторі, освітянам, представникам бізнесу та НУО, для того, щоб обговорити ідеї щодо покращення кібербезпеки та підвищення ефективності базової інфраструктури у країнах, що розвиваються.

 

ПРООН, як організація, що сама дотримується принципів кібербезпеки, вважає систему реагування на загрози у кіберпросторі надважливою як для державного сектору, так і для бізнесу. Конференція розпочнеться з мотиваційних виступів та технічних презентацій, після чого відбудеться дводенний тренінг, присвячений розвитку потенціалу з ефективного реагування на кібервиклики та створення й координації команди з протидії кіберзагрозам. Цього року приділятиметься особлива увага залученню жінок до роботи у сфері кібербезпеки. Різноманіття та гендерний баланс є ключовими для пошуку креативних рішень складних проблем і кібербезпека не є виключенням. У перший день конференції жінки поділяться історіями успіху в сфері інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), кібербезпеки та захисту інформації.

 

Учасники та учасниці технічного колоквіуму пройдуть дводенний тренінг із кібербезпеки та отримають усі необхідні навчальні матеріали, які вони зможуть використовувати для протидії кібервикликам у своїх країнах.

 

Захід відбудеться 9-11 жовтня 2018 року в Києві.

Стосовно детальної інформації та програми зустрічі можна звертатися у відділ міжнародних зв'язків ТНЕУ.