» » Розпочали роботу учасники гуртка «Банківський аналітик»

Розпочали роботу учасники гуртка «Банківський аналітик»

Дата: 28-09-2018, 16:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 вересня відбулося перше у 2018-2019 навчальному році засідання студентського наукового гуртка кафедри банківської справи «Банківський аналітик». До участі у заході долучилися куратори гуртка – к.е.н., доцент Сороківська Зоряна Казимирівна та к.е.н., доцент Забчук Галина Михайлівна, а також члени студентського наукового об’єднання. 

                             

Голова наукового гуртка Гнатів Ольга, привітавши присутніх зазначила, що СНГ «Банківський аналітик» заснований у 2001 році та успішно функціонує за сприяння завідувача кафедри банківської справи, д.е.н., професора Дзюблюка Олександра Валерійовича. Також студентка наголосила, що СНГ «Банківський аналітик» є потужною платформою для формування особистості молодого ученого, яка спрямована на задоволення творчих та наукових інтересів членів гуртка, підтвердженням чого є численні наукові здобутки та виступи студентів на всеукраїнських та міжнародних конференціях, семінарах, конкурсах наукових робіт та олімпіадах.

 

До вітальних слів долучилися куратори гуртка, побажавши його учасникам впевненості у власних силах та успіху у досягненні поставлених цілей. 

 

Також засідання відвідали студенти першого та третього курсів, яких ознайомили з організаційними засадами діяльності гуртка та з планом проведення наукових заходів на 2018-2019 навчальний рік.

 

Підсумувала засідання Голова гуртка «Банківський аналітик» Гнатів Ольга, побажавши усім студентам наснаги та натхнення у праці над новими здобутками у своїх дослідженнях.