» » Вітаємо команду «Універ-ТНЕУ»!

Вітаємо команду «Універ-ТНЕУ»!

Дата: 8-10-2018, 15:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьомого жовтня 2018 р. у м. Львів розігрувався Кубок України з регбі-7 серед жіночих команд. У змаганнях взяли участь 9 команд: команди суперліги – «Білі ангели» м. Одеса, «Авіатор» м. Київ, «ХТЗ» м. Харків, «Анатра» м. Одеса та команди вищої ліги – «Універ-ТНЕУ» м. Тернопіль, «Левиці» м. Львів, МДУ м. Мукачеве, «Прикарпатські вовчиці» м. Івано-Франківськ, ДЮСШ м. Кременець.

 

Наша команда потрапила у групу з Чемпіонами України у суперлізі «Білі ангели» з м. Одеси та ДЮСШ м. Кременець. Першу гру команда «Універ-ТНЕУ» програла одеситкам, які складають кістяк національної збірної України, з рахунком 34:0. У другій грі наші дівчата перемогли команду з Кременця з рахунком 26:14. Зайнявши у своїй підгрупі друге місце дівчата за додатковими показниками не потрапила до четвірки найкращих. За 5-е місце «Універ-ТНЕУ» боролася з господарками – «Левицями» з м. Львова. У напруженій боротьбі наші дівчата поступилися.

 

За результатами змагань троє наших студенток потрапили до складу молодіжної та національної збірних команд для проходження навчально-тренувальних зборів: до молодіжної збірної команди України Блашків Христина – студентка КЕПІТ, до національної збірної команди України Москальчук Вікторія та Ткач Оксана, студентки факультету фінансів.