» » У день величного свята Покрови Пресвятої Богородиці вітаю всіх, хто у різні роки виконував і виконує священний обов’язок збройного захисника Батьківщини, хто несе нелегку військову службу

У день величного свята Покрови Пресвятої Богородиці вітаю всіх, хто у різні роки виконував і виконує священний обов’язок збройного захисника Батьківщини, хто несе нелегку військову службу

Дата: 14-10-2018, 09:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Від імені професорсько-викладацького колективу та студентства Тернопільського національного економічного університету щиро вітаю викладачів і студентів Центру підготовки офіцерів запасу ТНЕУ, працівників і випускників університету, які відстоювали і продовжують відстоювати цілісність та суверенітет нашої держави, усіх військовослужбовців Збройних Сил України з Днем захисника України!

 

Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи своєї країни та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. Сьогодення ставить перед нами нові виклики і загрози. Вклоняємося перед незламністю Героїв, які боронять мир наших домівок, спокій у родинах і світлу надію на щасливе завтра.

 

Бажаю, щоб Ваші сила й мужність завжди базувалися на любові та підтримці рідних людей, щоб у Вас вистачало сил вистояти заради майбутнього нашого народу.

 

Слава Україні! Героям слава!

 

 

 

Ректор ТНЕУ                                                      А. І. Крисоватий