» » Проект «TNEU MUSIC DAYS» гуртує талановиту молодь університету

Проект «TNEU MUSIC DAYS» гуртує талановиту молодь університету

Дата: 18-10-2018, 15:02 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 16 жовтня проект «TNEU MUSIC DAYS» знову зібрав творчу молодь Тернопільського національного економічного університету. Зустріч відбулася в холі першого корпусу ТНЕУ. Студенти вкотре демонстрували свої таланти — співали, грали на музичних інструментах, імпровізували, створюючи  дуети, тріо, ансамблі.

 

Працівники відділу гуманітарної освіти та виховання радо спілкувалися з студентами не лише про музику, це була надзвичайно мотиваційна зустріч і говорили про те, як досягати цілей та розвиватися, про створення  мистецьких проектів й культурну політику. І, звичайно ж, співали українських пісень і насолоджувалися їх мелосом.

 

Дуже приємно, що до творчих колективів нашого університету долучилися такі талановиті, цікаві, розумні, креативні студенти! Артисти намагалися показати не тільки бездоганне виконання музичного твору, а ще прекрасну й чуттєву акторську гру, створивши справжнє театральне шоу на імпровізованій сцені.

 

Найактивніше глядачі підтримували Олександра Лисая, Ярину Вітер, Ірину Волошин, Роксолану Залізняк, Дмитра Худика, Іванну Мичковську, Софію Кудерчук, Ольгу Гайдамаку.

 

Своїм музичним досвідом зі студентською молоддю  поділилися Тетяна Шарган, Борис Салабчук, Галина Шевчук, Павло Тютюнник.

 

Продовжилося спілкування зі студентами за ароматною кавою та запашним чаєм із солодощами.

 

Колектив відділу гуманітарної освіти і виховання ТНЕУ запрошує юнаків та дівчат долучатися до наступних творчих зустрічей «TNEU MUSIC DAYS».