» » Розпочала роботу Лабораторія студентських зелених бізнес-проектів

Розпочала роботу Лабораторія студентських зелених бізнес-проектів

Дата: 19-10-2018, 12:53 | Автор: Кафедра екології та агрономії

 При кафедрі екології та агрономії факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ починає роботу Лабораторія студентських зелених бізнес-проектів. Своєю активною діяльністю Лабораторія популяризуватиме ідеї зеленої економіки серед малого і середнього бізнесу, намагатиметься стати провідником «зелених» рішень на території об’єднаних громад, а також центром надання консалтингових послуг у екологічній сфері. 

 

Головні напрями роботи Лабораторії вбачаються у розвитку екологічного підприємництва, проектів природоохоронної оптимізації довкілля на територіях громад, розробленні програм екологічного оздоровлення басейнів малих річок, сприянні вирішення проблеми твердих побутових відходів та впровадженні відновлюваних джерел енергії.

 

Колектив кафедри запрошує до співпраці студентів ТНЕУ, для яких не байдужими є питання екологічної безпеки і охорони навколишнього середовища.

 

Також запрошуємо до участі у конкурсі екологічних, енергетичних та аграрних проектів для своєї громади, міста, села, вимоги до написання та оформлення яких розміщені в Інформаційному листі.



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн