» » Відбудеться презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС

Відбудеться презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС

Дата: 23-10-2018, 12:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 жовтня 2018 року о 13:00 год. у конференц-залі готелю «Avalon Palace» (проспект С.Бандери, 2) відбудеться презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС.


Участь у презентації безкоштовна за умови попередньої реєстрації: http://bit.ly/EU_open_calls__presentation

Захід буде цікавим для: 


– представників неурядових організацій;

– студентів, молоді;

– представників малого і середнього бізнесу;

– освітян;

– усіх зацікавлених у подачі заявок на гранти та проекти ЄС.


Під час заходу буде представлено пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, можливості співпраці, а також огляд довготривалих освітніх, молодіжних, культурних та бізнесових програм та проектів Євросоюзу, які доступні для України щонайменше до 2020 року, а також інформаційні ресурси Представництва ЄС. 


Серед презентованих програм та проектів:

Horizon 2020

Creative Europe

Culture Bridges

Erasmus+

COSME

Enterprise Europe Network (EEN)

EU4Business

EU Study Days (Єврошкола)

eTwinningPlus та ін.


Також буде представлено активності Інформаційного центру ЄС у м. Тернопіль, що знаходиться на базі Тернопільського національного економічного університету. 


Презентація організовується Представництвом ЄС в Україні і є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які воно організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.


За додатковою інформацією можна звертайтися до Станіслава Короликова, тел. +38(099)455 23 75, skorolkov@internews.ua або Олесі Савенко, тел. +38(093)701 36 23, osavenko@internews.ua