» » У ТНЕУ відбувся брейн-ринг на тематику Європейського Союзу!

У ТНЕУ відбувся брейн-ринг на тематику Європейського Союзу!

Дата: 1-11-2018, 11:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 31 жовтня 2018 р. у виставковій залі Тернопільського національного економічного університету відбувся брейн-ринг на тематику Європейського Союзу між студентами закладу вищої освіти. Привітали учасників інтелектуальних змагань Десятнюк Оксана Миронівна,  проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) та Коруц Уляна Зіновіївна, начальник відділу міжнародних зв’язків. Ще до початку гри було сформовано чотири команди – «Титани», «Liberta», «Invicta» та «Покоління «Z».

                             

Модератором заходу виступив Станіслав Корольков, представник громадської організації «Інтерньюз – Україна», який пояснив правила та розпочав перший раунд. У перерві між раундами проводилася вікторина для групи підтримки, які за кожну правильну відповідь отримували приємні призи.

 

Всі учасники проявили себе на найвищому рівні, показавши свої знання не лише в певній галузі, а й загальну ерудованість. Переможцем брейн-рингу стала команда «Liberta».

 

Також на захід завітали й поважні гості університету – Наташа Єфімофф, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні та Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні, які вручили приємні призи не лише переможцям, а й всім учасникам зустрічі – футболки, кепки,  блокноти та «Паспорти ЄС».

 

Вітаємо переможців та учасників брейн-рингу, бажаємо натхнення, сил, творчих звершень, жаги до саморозвитку та ніколи не зупинятися на шляху досягнення мети!