» » Увага!!! Конкурс "Кращий бізнес-проект" продовжено до 10 листопада 2012 року!

Увага!!! Конкурс "Кращий бізнес-проект" продовжено до 10 листопада 2012 року!

Дата: 8-10-2012, 15:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

10 ЛИСТОПАДА 2012 РОКУ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ "КРАЩИЙ БІЗНЕС-ПРОЕКТ", організований ПАТ "Укрінбанк" разом з Тернопільським національним економічним університетом та Центром муніципального менеджменту (Хабітат).

 

Конкурс «Кращий бізнес-проект» проводиться для виявлення кращих науково-проектних робіт у розробці бізнес-проектів у сфері малого та середнього підприємництва. Конкурс «Кращий бізнес-проект» проводиться Публічним акціонерним товариством «Український інноваційний банк» спільно з Тернопільським національним економічним  університетом, Центром муніципального менеджменту (Хабітат) за погодженням з Тернопільською обласною державною адміністрацією. Партнери Конкурсу – газета «Вільне життя плюс» та благодійний фонд «Галичина-Волинь».


Мета конкурсу:

•Виявлення найперспективніших бізнес-проектів підприємств та організацій малого та середнього бізнесу, сільських (фермерських) господарств, фізичних осіб – підприємців.

•Популяризація кращих бізнес-проектів з метою подальшого розвитку малого та середнього бізнесу.

•Пропаганда досягнень, ролі і місця підприємництва в соціально-економічному розвитку Тернопільської області.

 

Учасники конкурсу – студенти, викладачі вищих навчальних закладів денної та заочної форм навчання, менеджери підприємств, фізичні особи-підприємці Тернопільської області.

 

Автор бізнес-проекту – учасник конкурсу, який здійснив розробку бізнес-проекту.

 

До участі в конкурсному відборі допускаються бізнес-проекти учасників за різними  напрямками діяльності. Учасники конкурсу мають право подати на конкурсний відбір один або кілька бізнес-проектів.

 

Пріоритет мають бізнес-проекти, скеровані на розвиток малих міст та селищ Тернопільської області.

 

Призовий фонд:

1 місце - 15 000 гривень;

2 місце - 10 000 гривень;

3 місце - 5 000 гривень.

 

Пакет документів на участь в конкурсі приймається оргкомітетом з 10 червня 2012 року по 10 листопада 2012 року (включно) на електронну адресу науково-дослідної частини: ndc[at]tane.edu.ua.     

Телефон для довідок: 47-50-59, вн. 10355.

Детальнішу інформацію про умови участі у конкурсі читайте у прикріпленому файлі.



Положення про конкурс
Завантажити Переглянути онлайн