» » Запрошуємо до участі у роботі круглого столу «Сучасний страховий бізнес: визначальні стратегії конкурентного розвитку»

Запрошуємо до участі у роботі круглого столу «Сучасний страховий бізнес: визначальні стратегії конкурентного розвитку»

Дата: 9-11-2018, 15:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 16 листопада 2017 р. о 10.00 год. у читальному залі Бібліотеки ТНЕУ (вул. Бережанська 4, 2 поверх) з ініціативи учасників студентської страхової компанії «Імперія безпеки» і професорсько-викладацького колективу кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ відбудеться засідання круглого столу на тему: «Сучасний страховий бізнес: визначальні стратегії конкурентного розвитку».

                                    

Метою наукового заходу є представлення проблем та обговорення пропозицій, що стосуються формулювання пріоритетних стратегій розвитку страхового бізнесу в Україні.

 

Упродовж засідання будуть обговорені проблемні питання у сфері страхового підприємництва, що стосуються: особливостей діяльності страхових компаній; пріоритетів розвитку страхового ринку України; державного регулювання страхової діяльності в Україні та особливостей взаємовідносин держави та страховиків; конкуренції на ринку страхових послуг України та її наслідків для розвитку страхового бізнесу; тенденцій розвитку майнового, особистого страхування та страхування відповідальності в Україні; перспектив розвитку і взаємодії банківського та страхового бізнесу; тенденцій розвитку страхового бізнесу у США та Великій Британії і можливостей його впровадження в Україні.

 

До участі у науковому заході запрошені студенти, науковці та практики. Також запрошуємо усіх бажаючих долучитися до роботи учасників круглого столу.