» » Кафедра екології та агрономії у рамках презентації освітніх програм факультету аграрної економіки та менеджменту організовує семінар «Екологічна безпека продуктів харчування»

Кафедра екології та агрономії у рамках презентації освітніх програм факультету аграрної економіки та менеджменту організовує семінар «Екологічна безпека продуктів харчування»

Дата: 13-11-2018, 16:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 листопада 2018 р. о 15.00 год. у фойє центрального корпусу Тернопільського національного економічного університету колектив кафедри екології та агрономії організовує презентацію спеціальностей 101 – «Екологія» та 201 – «Агрономія» та відкритий семінар на тему: «Екологічна безпека продуктів харчування».

                        

До участі та обговорення запрошені учні шкіл міста та області, працівники нашого університету, яким не байдужі питання екобезпеки життєдіяльності.

 

У рамках заходу відбудеться вікторина на екологічну та аграрну тематику, благодійний ярмарок екологічно чистої  сільськогосподарської продукції.

 

Фахівці кафедри нададуть цікаву інформацію щодо екологічних аспектів виробництва і зберігання продуктів харчування, ідентифікації різноманітних харчових добавок, нітратів та ГМО, способів мінімізації їх шкідливого впливу на організм.