» » У ТНЕУ перебував магістр Віденської вищої педагогічної школи Хольгер Вінкельмайєр

У ТНЕУ перебував магістр Віденської вищої педагогічної школи Хольгер Вінкельмайєр

Дата: 14-11-2018, 16:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 12-13 листопада 2018 року в Тернопільському національному економічному університеті перебував магістр Віденської вищої педагогічної школи Хольгер Вінкельмайєр. У рамках візиту гість побував на заняттях з німецької мови Україно-німецької факультет програми Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Богдана Гаврилишина, під час якого долучився до обговорення теми відмінності австрійської та німецької мов.

 

Також магістр мав нагоду поспілкуватися з проректором із науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) Десятнюк Оксаною Миронівною та начальником відділу міжнародних зв’язків Коруц Уляною Зіновіївною Під час зустрічі колеги обговорили можливості за програмою Еразмус+, стратегії розвитку проекту в ТНЕУ.

 

Метою даного проекту є імплементація міжнародної програми для студентів-іноземців у двох тернопільських університетах, а саме у Тернопільському національному економічному університеті та Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка.

 

Хольгер Вінкельмайєр також долучився до заняття іноземних студентів з української мови, а згодом провів цікаве заняття німецькомовного клубу для професорсько-викладацького колективу кафедри іноземних мов.

 

На завершення перебування в ТНЕУ, магістр Хольгер Вінкельмайєр взяв участь у роботі Soft Skills Платформи, яка відбулася у Центрі Європейських та Міжнародних студій ТНЕУ.