» » Вітаємо з успішним захистом дисертації!

Вітаємо з успішним захистом дисертації!

Дата: 22-11-2018, 10:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри менеджменту та публічного управління щиро вітає Августина Руслана Ростиславовича з успішним захистом докторської дисертації на тему: «Пріоритети та механізми системної детінізації економіки України» за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством.

 

Науковий консультант: д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України Башнянин Григорій Іванович, Львівський торговельно-економічний університет, завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки.

 

Офіційні опоненти: д.е.н., професор Васильців Тарас Григорович, Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень в місті Львові, заступник директора; д.е.н., професор Маркіна Ірина Анатоліївна, Полтавська державна аграрна академія Міністерства освіти і науки України, завідувач кафедри менеджменту; д.е.н., професор Ходжаян Аліна Олександрівна, Київський національний торговельно-економічний університет Міністерства освіти і науки України, професор кафедри міжнародних економічних відносин.

 

Захист дисертації відбувся 20 листопада 2018 р. на засіданні Спеціалізованої вченої ради Д 35.840.01 у Львівському торговельно-економічному університеті.

 

Бажаємо успішного втілення усіх творчих та наукових задумів, наснаги у професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках.