» » Молодь факультету обліку і аудиту дізналася про основи контролю за фінансово-економічною безпекою діяльності підприємства

Молодь факультету обліку і аудиту дізналася про основи контролю за фінансово-економічною безпекою діяльності підприємства

Дата: 22-11-2018, 16:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У тренінг-студії факультету обліку і аудиту ТНЕУ відбулася зустріч з Танасовим Олександром Олександровичем – випускником 2011 року, помічником начальника відділу, начальником фінансово-економічної служби Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку, майором, учасником АТО. 

 

Цікавою й інформативною була лекція гостя на тему: «Контроль за фінансово-економічною безпекою діяльності підприємства».

 

Олександр Олександрович розповів про переваги державної служби для молоді, можливі етапи кар’єрного росту у цій сфері, наголосив на необхідності якісного засвоєння теоретичних знань під час навчання у закладі вищої освіти і закликав молодь залишатися працювати в Україні і розбудовувати власну державу. Акцентував увагу на важливості отримання вищої освіти, а саме здобуття ступеня магістра. Також під час зустрічі Танасов О.О. поділився своїми спогадами про перебування в 2016 році в зоні АТО.


Зустріч була цікавою для студентів, які мали нагоду отримати вичерпні відповіді на усі свої запитання. Молодь ФОА дякує гостю за візит і сподівається на подальшу плідну співпрацю!

 

Модератором зустрічі виступила к.е.н., доцент кафедри економічної експертизи і аудиту бізнесу Саченко С.І.