» » Програма для молоді «Нове покоління «Ерідон»

Програма для молоді «Нове покоління «Ерідон»

Дата: 23-11-2018, 11:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 листопада 2018 року Тернопільський національний економічний університет відвідали представники Компанії «Ерідон» – начальник відділу навчання, розвитку та оцінки персоналу Вікторія Морус та менеджер по роботі з персоналом Анна Романюк.  

 

Компанія «Ерідон» заснована 1993 року і за 25 років стала національним лідером у сфері дистрибуції засобів захисту рослин, насіння польових культур, мінеральних добрив та добрив для позакореневого підживлення, комбінованих кормів та кормових добавок. Нині вона об’єднує 48 регіональних підрозділів, 54 складських приміщень площею 79 300 м2, земельний банк площею 45 тис га, пропонує більше 9000 найменувань продукції.

 

У 2014 році компанію визнано лідером в номінації «Краща компанія-дилер у сфері ресурсного забезпечення», також вона ввійшла до рейтинг ТОП 100 латифундистів України. У 2017 році компанія посіла 39 місце в рейтингу ТОП-100 найбільших підприємств України, а в рамках виставки «Зернові технології 2018»  компанію «Ерідон» знову було визнано лідером у номінації «Дилери та дистриб’ютори 2018». За останній рік прибуток компанії сягнув 650 млн доларів США – такий  успіх забезпечили більше як 2500 висококваліфікованих працівників.

 

Представники компанії зустрілися з першим проректором університету Миколою Івановичем Шинкариком, деканом факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ Борисом Олеговичем Язлюком, т. в. о. завідувача кафедри екології та агрономії Василем Васильовичем Файфурою. Були обговорені перспективні напрями співпраці між сторонами, заявлено про наміри укласти двосторонню угоду.

 

У стінах університетської бібліотеки представники компанії презентували національну програму розвитку молоді – «Нове покоління «Ерідон»,  зміст котрої пов'язаний з активним пошуком молодих та енергійних людей, які бажають побудувати свою кар'єру в аграрній галузі, спробувати свої сили в реаліях сучасного агробізнесу.

 

До презентації були залучені студенти факультету аграрної економіки та менеджменту, для яких у інтерактивній формі було продемонстровано як можна стати невід’ємною частиною команди успішних професіоналів та перейняти знання від досвідчених фахівців компанії «Ерілон».

 

У рамках програми розвитку молоді «Нове покоління «Ерідон» студенти мають нагоду пройти стажування у компанії впродовж 3-6 місяців, виконати індивідуальний план розвитку стажера, мають можливість поринути у динамічну бізнес-атмосферу, освоювати та реалізовувати цікаві завдання та проекти.

 

Загалом компанія відкриває широкі можливості для професійного зростання в установі-лідері ринку, перспективи працевлаштування на позицію менеджера з продажу для найкращих стажерів, офіційну й конкурентну заробітну плату, професійне навчання та підвищення кваліфікації та гідні умови праці.

 

У компанії завжди чекають на однодумців, які мають бажання приєднатися до успішної команди й надалі розвиватимуть аграрний потенціал нашої країни.