» » Одна з найкращих – випускниця кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності

Одна з найкращих – випускниця кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності

Дата: 26-11-2018, 15:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 листопада на базі  Житомирського державного технологічного університету відбулося засідання Конкурсної  комісії  другого туру Всеукраїнського конкурсу бакалаврських і магістерських робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

              

На конкурс було подано 102 магістерські та 39 бакалаврських робіт з усіх куточків України. Призові місця на конкурсі здобули 31 магістерська робота (8 – перших, 11  –  других та 12  – третіх місць) і 12 бакалаврських робіт (3 – перших, 4  –  других та 5  – третіх місць).

 

Серед магістерських робіт, які отримали на Всеукраїнському конкурсі бакалаврських та магістерських робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» перші місця, є і  дипломна робота студентки-випускниці кафедри обліку у виробничій діяльності (нині кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності) Тернопільського національного економічного університету Будаковської Тетяни Сергіївни із загальним балом 88. Вона виконала дипломну магістерську роботу на тему: «Облік та аналіз оборотних активів підприємства». Науковий керівник – Назарова Ірина Ярославівна, кандидат економічних наук, доцент.

 

Сердечно вітаємо з перемогою нашу випускницю, її наукового керівника, а також усіх, хто безпосередньо причетний до цієї важливої події з метою утвердження високопрофесійного іміджу професорсько-викладацького колективу кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності, факультету обліку і аудиту, Тернопільського національного економічного університету!