» » Ознайомчий візит до штаб-квартири НАТО та штаб-квартири Верховного головнокомандувача ОЗС НАТО в Європі

Ознайомчий візит до штаб-квартири НАТО та штаб-квартири Верховного головнокомандувача ОЗС НАТО в Європі

Дата: 3-12-2018, 12:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи декана юридичного факультету ТНЕУ Банаха Сергія Володимировича та за сприянням керівника Центру міжнародної безпеки та співробітництва ТНЕУ, д.е.н., доц. Вівчар Оксани Іванівни на запрошення представництва НАТО в Україні / Центр інформації та документації НАТО, консультант з інформаційно-аналітичних та правових питань ЦМБС Чудик Наталія Олегівна взяла участь у ознайомчому візиті до штаб-квартири НАТО (м. Брюссель, Бельгія) та штаб-квартири Верховного головнокомандувача ОЗС НАТО в Європі, відомої також як SHAPE (м. Монс, Бельгія).

 

Під час візиту до штаб-квартири НАТО Чудик Н.О. взяла участь у брифінгах та панельних дискусіях з питань ролі та діяльності Євроатлантичного альянсу, кібербезпеки, а також співробітництва України та НАТО. Відбулися зустрічі української делегації з представниками місій Великобританії, Литви, Польщі, США при НАТО.

 

Також була проведена зустріч з головою місії України у НАТО Вадимом Пристайком, під час якої обговорювалися перспективи співробітництва України з країнами Євроатлантичного альянсу та особливості роботи української місії.