» » Відбудеться конференція «Модернізація менеджменту системи охорони здоров’я»

Відбудеться конференція «Модернізація менеджменту системи охорони здоров’я»

Дата: 3-12-2018, 17:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Модернізація менеджменту системи охорони здоров’я» в умовах проведення медичної реформи», яка відбудеться 12-13 грудня 2018 року з ініціативи колективу кафедри менеджменту та публічного управління Тернопільського національного економічного університету  за сприяння Управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації та Департаменту охорони здоров'я Хмельницької обласної державної адміністрації.

 

Участь у конференції візьмуть науковці закладів вищої освіти, академічних установ України і Європи, керівники місцевих органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та закладів охорони здоров'я.

 

Місце проведення: зал для конференцій Кам'янець-Подільської міської ради, майдан Відродження, 1 , місто Кам'янець-Подільський.

 

Формат роботи конференції: робота в рамках пленарного засідання та  засідання дискусійних майданчиків за представленими напрямками.

 

Електронна адреса оргкомітету: konfmzoz@gmail.com

Контактні телефони: +380685172211, +380973073455