» » У тренінг-центрі «Фінансова просвіта» відбувся науковий семінар «Зарубіжні технології управління фінансами: уроки для України»

У тренінг-центрі «Фінансова просвіта» відбувся науковий семінар «Зарубіжні технології управління фінансами: уроки для України»

Дата: 27-11-2018, 17:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 листопада 2018 р. у тренінг-центрі «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С. І. Юрія відбувся науковий семінар «Зарубіжні технології управління фінансами: уроки для України», організований з ініціативи студентських наукових гуртків факультетів фінансів та банківського бізнесу ТНЕУ. Модераторами заходу виступили кандидати економічних наук, доценти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Горин В. П. та Савчук С. В. Співорганізаторами у проведенні семінару стали кандидати економічних наук, доценти кафедри банківської справи Іващук О. О. та Малахова О. Л.,

 

У цікавій та жвавій дискусії студенти та координатори гуртків «Фінансова просвіта», «Фінансовий простір» та «Грошова парадигма» обговорили можливості застосування в Україні зарубіжних практик гендерного та програмно-цільового бюджетування, середньострокового бюджетного планування, управління зовнішнім державним боргом та реалізації боргової політики держави, організації державних закупівель та громадського контролю за використанням бюджетних коштів. Особливу зацікавленість учасники семінару проявили в обговоренні питань щодо боротьби з корупцією у сфері управління фінансами.