» » Молодь факультету обліку і аудиту поспілкувалася з відомим українським поетом і публіцистом Володимиром Кравчуком

Молодь факультету обліку і аудиту поспілкувалася з відомим українським поетом і публіцистом Володимиром Кравчуком

Дата: 4-12-2018, 16:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у тренінг-студії факультету обліку і аудиту студенти та викладачі зустрілися з відомим українським поетом і публіцистом Володимиром Ярославовичем Кравчуком.

 

Володимир Ярославович Кравчук розповів про свій життєвий та творчий шлях, добрим словом згадав своїх побратимів по перу, видавців, що посприяли підготовці і опублікуванню його поетичних збірок, книг для дітей, а також композиторів та виконавців, які озвучили окремі поезії, перетворивши їх в музичні твори. 

 

Особливо уважно і вдумливо студенти та викладачі ФОА слухали ліричні поезії, оповіді поета про історію їх написання, про вимогливість  митця до якості написаного і його відповідальність перед собою та майбутнім. Поезія Володимира Кравчука – яскрава, емоційна, образна і позитивна. Навіть про сумні речі він вміє сказати влучно, відкрито, реалістично.

 

Володимир Ярославович вірить у кращі часи для українців, України, але, за його переконанням, це станеться лише тоді, коли кожен з нас усвідомить, що без докорінних змін нашої свідомості, звичок, поведінки та бережливого ставлення до матеріальних і духовних цінностей рідної української землі суттєвого прогресу в економіці не буде.

 

Модератором зустрічі був професор кафедри обліку і оподаткування підприємницької діяльності, доктор економічних наук Василь Дерій.