» » «Лідерство менеджера у майбутньому»

«Лідерство менеджера у майбутньому»

Дата: 5-12-2018, 16:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого грудня 2018 року на факультеті економіки та управління відбувся майстер-клас «Лідерство менеджера у майбутньому», який провів менеджер з навчання та розвитку персоналу у японській фірмі «Fujikura» у Львові – Андрій Оріховський (випускник факультету економіки та управління 2012 року).

 

У тренінгу взяли участь студенти 3-4-го курсів факультету економіки та управління, факультету фінансів. Варто відзначити, що доповідь Андрія була не лише цікавою, а й інтерактивною із застосуванням елементів ділової гри. Під час останньої менеджер заохочував студентів до активної участі, конструктивного діалогу. Андрій запропонував присутнім поділитися на команди для обговорення основних якостей та компетенцій, якими повинен володіти менеджер майбутнього, щоб порівняти із компетенціями, визначеними найвідомішим американським журналом «Forbes». Після цього, було задано ситуаційне завдання, яке полягало у вирішенні конфлікту між керівником і підлеглим. Також для студентів Андрій Оріховський продемонстрував повчальні й цікаві відео щодо професій майбутнього та ораторського мистецтва, вміння поводити себе перед публікою. Студенти мали нагоду спробувати себе в ролі оратора.

 

Дві години тренінгу пролетіли, як одна мить. А це означає, що усім сподобався майстер-клас і кожен отримав нові знання, досвід у цікавому форматі із практичним застосуванням. На завершення Андрій побажав студентам успіхів, професійної реалізації та досягнення нових вершин. А молодь, у свою чергу, висловила щиру подяку керівництву фірми «Fujikura» м. Львів та менеджеру Андрію.

 

Матеріал підготували студенти групи ЕУП-41

Андріана  Максимович і Роксолана Базилевич