» » Викладачі юридичного факультету провели тренінг для працівників Національної академії прокуратури України

Викладачі юридичного факультету провели тренінг для працівників Національної академії прокуратури України

Дата: 13-12-2018, 16:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 11 грудня 2018 р. на запрошення ректора Національної академії прокуратури України Михайла Васильовича Лошицького та начальника відділу підвищення кваліфікації державних службовців органів прокуратури Академії Наталії Степанівни Наулік організовано цікавий та динамічний тренінг-інтенсив розвитку soft- та hard-skills у викладачів. Тренери – Оксана Коваль, к. пед. н., доцент кафедри психології та соціальної роботи, заступник декана ЮФ ТНЕУ та Марія Бригадир, к. психол. н., доцент кафедри психології та соціальної роботи ТНЕУ.

 

Учасники тренінгу працювали над розвитком навичок швидкого прийняття оптимальних рішень, правильного розподілу часу, вдосконалювали ораторські здібності, опановували прийоми розвитку комунікативних навичок, пропрацьовували самооцінку і самоцінність, визначали свій індивідуальний стиль у спілкуванні, мисленні, переконанні, спостерігали вплив установки на поведінку, досліджували причини конформної поведінки та психологічного тиску групи на особистість, вправлялися у виробленні навичок асертивної поведінки.

 

Також вдосконалювали hard-skills: знайомилися із новітніми практиками ведення занять: сторітелінг, мастермайнд, синектика Гордона, піраміда Мінто, сократична бесіда, edutainment, формування навчального тренінгового заняття за циклом Колба, розглядали види нетрадиційних лекцій тощо.

 

Заняття пройшло легко, динамічно у теплій атмосфері та зі щирими емоціями учасників.  

 

Сподіваємося, що усі докладені зусилля дадуть чудовий старт у переосмисленні системи цінностей, пріоритетів та прийнятті й розумінні себе задля потужного росту й розвитку у формуванні власного професійного бренду працівників академії прокуратури.

 

Дякуємо щиро адміністрації академії за запрошення, гостинність та чудові подарунки – книги, які збагатять бібліотеку юридичного факультету.