» » На «КіноХвилі» показуватимуть мультики з фінансової грамотності

На «КіноХвилі» показуватимуть мультики з фінансової грамотності

Дата: 21-12-2018, 09:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Діти обожнюють дивитися мультики й не дуже люблять вчитися. А ви знаєте, що в Тернополі створюють освітні мультфільми, які не тільки навчають фінансової грамотності, а й доброти, поваги та відповідальності. Переконатися в цьому можна буде вже в цю суботу.

 

22 грудня о 14:00 год. у рамках ІІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля» (Просвіта, вул. Й. Сліпого, 3) буде презентовано проект «Цікава фінансова грамотність», на якому ви зможете побачити прем’єру мультика «Мій бюджет». Зокрема, його, як і багато інших, які мають багато шанувальників, створювати викладачі та випускники факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету, а озвучували учні Тернопільської Української гімназії імені Івана Франка. У них простими словами пояснюється, що таке сімейний бюджет, банківські кредити й депозити, страхування і фінансове шахрайство.

 

Крім того, будуть нагороджені учасники дитячого конкурсу «Як фінансово грамотно купувати в магазині / інтернет-магазині», який проходив за підтримки генерального директора ТРЦ «Подоляни» Михайла Раджеповича Ібрагімова. Дуже приємно, що тернопільський бізнес є соціально відповідальним і підтримує такі важливі для розвитку освіти та культури нашого міста проекти.

 

До речі, з деякими мультиками ви можете ознайомитися за посиланнями:

http://youtube.com/watch?v=SvYFuYDxaEA&t

http://youtube.com/watch?v=E19nBwFgf70&t

http://youtube.com/watch?v=bixWo3Xrox4


До зустрічі на КіноХвилі!