» » Останнє засідання вченої ради ТНЕУ в 2018 році було особливим!

Останнє засідання вченої ради ТНЕУ в 2018 році було особливим!

Дата: 21-12-2018, 14:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогоднішнє засідання вченої ради ТНЕУ стало особливим, адже велика та дружна родина Тернопільського національного економічного університету отримала Вифлеємський вогонь миру від придставників тернопільського осередку «Пласт».

 

Вифлеємський вогонь миру є одним із найбільш хвилюючих символів Різдвяних свят. Скаути різних країн світу запалюють його від лампадки у Вифлеємі і роздають, щоб до Різдва Христового він потрапив у кожну сім’ю. За доброю традицією українцям, під спів колядок, його передають члени Національної скаутської організації України «Пласт».

 

Ректор університету доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий від імені усього закладу вищої освіти подякував пластунам.

 

Під час засідання вченої ради Андрій Ігорович привітав колег із науковими досягненнями, а також з присвоєнням вчених звань та наукових ступенів.

 

Ректор вручив відзнаку «Національної академії прокуратури України» Бригадир Марії Богданівні та Коваль Оксані Євгенівні та подяку Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за вагомий особистий внесок у справу розвитку фізичного виховання і спорту серед учнівської та студентської молоді, популяризацію здорового способу життя Дуді Богдану Петровичу, привітав з присвоєнням почесного звання «Почесний працівник університету» Римар Світлану Миколаївну, вченого звання доцента Шулюк Богдану Степанівну, Зарудну Наталію Ярославівну, Скавронську Ірину Володимирівну, Мельника Андрія Миколайовича, наукового ступеня доктора економічних наук Вівчар Оксану Іванівну, кандидата економічних наук Вацлавського Олега Івановича, Цаволика Тараса Григоровича.

 

Також учасники вченої ради розглянули ряд робочих питань, винесених на порядок денний, і підсумували результати роботи у 2018 році.