» » Відбулася щорічна конференція трудового колективу ТНЕУ

Відбулася щорічна конференція трудового колективу ТНЕУ

Дата: 21-12-2018, 16:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 грудня у актовій залі Тернопільського національного економічного університету відбулася щорічна конференція трудового колективу закладу вищої освіти. На початку заходу присутні обрали президію, а також секретаріат, мандатну та лічильну комісії. Головуючим конференції було обрано Бруханського Руслана Феоктистовича, голову Професійної спілки працівників ТНЕУ.

                                        

На конференцію прибули 135 науково-педагогічних працівників, 28 студентів, 17 інших працівників, що становило понад 90% від загальної кількості запрошених.

 

Одним із питань, які пропонувалися до обговорення був звіт ректора ТНЕУ професора Андрія Ігоровича Крисоватого за здійснену роботу у 2018 році. Під час виступу ректор детально проаналізував та аргументував усі досягнення університету у різних сферах діяльності – науковій, міжнародній, навчальній, фінансовій, господарській.

 

В обговоренні звіту ректора взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток) Десятнюк Оксана Миронівна, декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Дивак Микола Петрович, голова Наглядової ради ТНЕУ Гулей Анатолій Іванович, заступник навчально-методичного відділу Шандрук Сергій Костянтинович та голова Університетської ради студентів Новосад Станіслав.

 

Делегати конференції трудового колективу звіт ректора затвердили, а роботу за 2018 рік оцінили схвально. На завершення засідання було зроблено висновки та схвалено основні завдання і стратегію подальшого розвитку закладу вищої освіти.