» » Вітаємо ТНЕУ із високою позицією у рейтингу UI GreenMetric!

Вітаємо ТНЕУ із високою позицією у рейтингу UI GreenMetric!

Дата: 22-12-2018, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Університет Індонезії (UI) 19 грудня 2018 року опублікував результат UI GreenMetric World University Rankings 2018. Цього року в ньому взяли участь 719 університетів з 81 країни.

 

U-Multirank – це багатовимірний підхід до міжнародного рейтингу закладів вищої освіти. Він порівнює результати університетів у п'яти вимірах діяльності: 1– викладання та навчання, 2 – дослідження, 3 – передача знань, 4 – міжнародна орієнтація та 5 – регіональні залучення. Університетський рейтинг UI GreenMetric є першим і єдиним рейтингом університетів у світі, який вимірює прихильність кожного з університетів до розробки «екологічно чистої» інфраструктури.

 

U-Multirank є незалежним рейтингом, підготовленим за рахунок фінансування за програмою Erasmus + Європейської Комісії. Робота консорціуму U-Multirank контролюється Консультативною радою. Прозорий підхід U-Multirank дозволяє студентам, університетам, підприємствам, політикам та урядам бути краще проінформованими про те, як працюють університети в усьому світі.

 

Щиро вітаємо Тернопільський національний економічний університет, який посів 440 місце серед університетів світу й 4 позицію серед представлених у рейтингу закладів вищої освіти України! Незважаючи на те, що ТНЕУ лише три місяці у рейтингу UI GreenMetric, робочій групі вдалося досягнути вагомого результату!