» » До ТНЕУ завітали науковці Єзуїтського університету філософії і освіти Академія «Ignatianum»!

До ТНЕУ завітали науковці Єзуїтського університету філософії і освіти Академія «Ignatianum»!

Дата: 8-02-2019, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Восьмого лютого до Тернопільського національного економічного університету завітали представники Єзуїтського університету філософії і освіти Академія «Ignatianum» (Akademia Ignatianum w  Krakowie), що у місті Краків (Республіка Польща) – проректор з організації і розвитку науки, доктор  наук, професор Артур Волек та спеціаліст з ведення проектів Станіслав Алвасяк.

 

В Академії «Ignatainum» готують висококваліфікованих спеціалістів за такими напрямами: культурологія, економіка, політологія, філософія. Також навчальний заклад вирізняється академічною мобільністю студентів і викладачів та активною участю у програмах «Erasmus +»,  «Горизонт».

 

У рамках зустрічі відбулися перемовини гостей з ректором університету, доктором економічних наук, професором Крисоватим Андрієм Ігоровичем щодо подальшої співпраці між ТНЕУ та Академією «Ignatainum».

 

«Впевнений, що реалізація спільних наукових проектів, організація конференцій, круглих столів, участь у програмах обміну наших студентів та викладачів буде корисним для наших закладів вищої освіти, а обмін передовим досвідом дозволить розвивати наші університети, тим самим сприяючи поступу краю», – зазначив Андрій Ігорович.

 

У результаті перемовин було підписано договір про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Єзуїтським університетом філософії і освіти Академією «Ignatainum». Він  передбачає спільну роботу між закладами вищої освіти у напрямі туризму та рекреації. В рамках співпраці  погоджено особливості реалізації програми обміну студентами між закладами вищої освіти.

 

Гості мали нагоду ознайомитися з нашим університетом під час невеликої екскурсії.

 

Сподіваємося, що усі домовленості будуть реалізованими і принесуть бажані результати.