Щасти вам, магістри !

Дата: 11-02-2019, 10:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев’ятого лютого у Тернопільському національному економічному університеті 153 студенти факультету фінансів отримали диплом ОКР «Магістр».

 

З вітальним словом до випускників та гостей звернувся ректор закладу вищої освіти, доктор економічних наук, професор Крисоватий Андрій Ігорович: «Надзвичайно приємно бачити Вас сьогодні такими щасливими, радісними та усміхненими. Переконаний, що  Ваші амбітні та грандіозні плани обов’язково реалізуються. Сьогоднішня подія, однозначно, є дуже важливою, адже упродовж  життя ви отримаєте ще багато відзнак і нагород, а диплом нашого університету – це ключ, який відкриває двері до успіху. Впевнено крокуйте життєвими стежинами, підкорюйте нові вершини. Нехай Вам щастить, випускники-магістри факультету фінансів!».

 

Вітаючи молодих людей, декан факультету фінансів Кізима Андрій Ярославович сказав: «Дорогі випускники, хочу подякувати Вам за те, що обрали саме наш заклад вищої освіти, саме цей факультет. Дякую батькам, що виховали таких хороших дітей, щирих патріотів своєї держави. Бажаю усім випускникам реалізувати себе та знайти своє місце в цьому світі. Успіху вам!».

 

Особливої урочистості церемонії вручення дипломів надавала тепла атмосфера та присутність найрідніших людей. Родзинкою свята стали музичні привітання від студентів та гостей церемонії.

 

Також з вітальними словами та благословенням до молоді звернувся священик.

Він закликав усіх до молитви, бо прості побажання без молитви - нічого не варті. У свою чергу отець Василь Чамарник настановив попри всі обставини залишатися людяними та щирими.

 

Вітаємо дорогих випускників з цією особливою подією. Бажаємо реалізації задумів та успіху на професійній ниві!