Вітаємо учасників Олімпіад!

Дата: 13-02-2019, 14:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого лютого 2019 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся перший етап Всеукраїнських студентських олімпіад з «Фінансів і кредиту», з навчальної дисципліни «Державні фінанси» та з навчальної дисципліни «Фінанси».

                                                

Учасники, які взяли участь в олімпіадах отримали теоретичні та практичні завдання з питань функціонування фінансово-кредитної системи та державних фінансів відповідно.

 

Журі відзначило ґрунтовні знання студентів.

 

Зокрема, за оцінками, виконаних завдань, перше місце в олімпіаді з дисципліни «Державні фінанси» посів Ямелинець Андрій (ст. гр. Ф-41), друге місце  – Грицай Лілія (ст. гр. Ф-43), третє  місце – Биць Валентина (ст. гр. Ф-42).

 

В олімпіаді з «фінансів і кредиту» перше місце здобув Ямелинець Андрій (ст. гр. Ф-41), друге місце  – Грицай Лілія (ст. гр. Ф-43), третє місце – Підлиська Мар’яна (ст. гр.  Ф-43).

 

В олімпіаді з дисципліни «Фінанси» перше місце посіла Крисько Іванна  (ст. гр. Ф-42), друге місце – Сидорук Анастасія (ст. гр. Ф-43), третє місце – Ямелинець Андрій (ст. гр.  Ф-41).

 

Колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія ТНЕУ щиро вітає переможців олімпіад та бажає їм невичерпної наснаги, невпинного руху вперед, підкорення нових наукових вершин та перемоги у другому етапі Всеукраїнських студентських олімпіад, які відбудуться у Харківському національному економічному університет ім. Семена Кузнеця та Державному вищому навчальному закладі «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»!