» » Вітаємо випускників-магістрів факультету обліку і аудиту!

Вітаємо випускників-магістрів факультету обліку і аудиту!

Дата: 14-02-2019, 17:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 І кожен фініш – це, по-суті, старт…

(Ліна Костенко)

 

Яскраві мантії, дзвінкий сміх, щасливі обличчя, п’янкий запах квітів у залі – факультет обліку та аудиту відкрив двері у доросле життя юним випускникам-магістрам. Кожен з них став невід'ємною частиною університетської родини. Їх молодечі студентські роки точно закарбуються не лише у власній пам'яті, а й у серцях професорсько-викладацького колективу та життєписі навчального закладу.

 

Церемонію вручення дипломів розпочав ректор ТНЕУ, професор Крисоватий Андрій Ігорович: «Дорогі випускники! Сьогодні усі ми радіємо, що саме в нашому закладі вищої освіти ви формувалися як особистості та професіонали своєї справи. Цінуйте те, чому навчили вас викладачі-наставники. Все отримане, однозначно, додасть вам впевненості у майбутніх кроках. Завжди перебувайте в русі, не зупиняйтеся пізнавати нове, будьте сміливими, не бійтеся брати на себе відповідальність і тоді успіх стане Вашим постійним супутником у житті!».

 

Від імені всього факультету магістрів привітала декан Панасюк Валентина Миколаївна: «Любі студенти! Приємно бачити сьогодні вас такими красивими, молодими, амбітними. Я пишаюся вами! Ви зростали на наших очах, вчилися відстоювати свою думку, примножували навики, щоб закласти фундамент  для подальшої побудови свого майбуття. Ніколи не бійтеся труднощів та перешкод. Завжди пам’ятайте, що у складну хвилину ви можете покладатися на нашу підтримку!».

 

Після теплих побажань відбулося омріяне вручення дипломів. Загалом на факультеті обліку та аудиту вручили 83 дипломи ОКР «Магістр», 14 з яких дипломи з відзнакою.

 

Свято стало, направду, визначним, бо саме сьогодні зустрілися дві родини – сім'я, рідні, близькі, друзі та родина університетська – адміністрація, мудрі наставники, викладачі. Зал був переповнений щасливим гомоном. Магістрів вітали найдорожчі.

 

«Неможливо не звернутися у такий день і до батьків наших магістрів.  Висловлюємо вам щиру подяку за виховання активних і цілеспрямованих студентів, які старалися використати час навчання на максимум. Саме мови – покоління інтелектуальної еліти держави, справжніх патріотів, які будуватимуть наше з вами майбутнє», – звернувся до батьків ректор університету.

 

Щиро вітаємо випускників! Життєвої вам енергії, натхнення та віри в себе! Віват Магістри!